Het Jachthaven plaatsje Port Saplaya

Een haventje omringd door kleurrijke huizen en kleine bootjes waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Ons appartement is omringt met leuke restaurantjes; met aan de voorkant de restaurants en aan de achterkant een heerlijke patio met een gezellige tuin. Wanneer je de patio uitloopt zit je al op het strand. Er zijn drie zwembaden, waarvan er 1 aan het strand toegankelijk is voor gasten.

Onze lievelingsrestaurantjes in Port Saplaya:

Miss sushi :  ’s middags 3 gangen diner voor 13,90 euro

Brothers : heerlijke rollo’s (wrap met shoarma)

Toni’s : chocolade croissants

druk op de rondjes om een kijkje te nemen in Port Saplaya

Echt genieten

‘S ochtends vinden wij het heerlijk om door de haven te lopen om aan de andere kant een lekker kopje koffie, verse jus d’orange of een echt Spaans ontbijtje te scoren. Of we blijven dichter bij huis en gaan vlak bij ons appartement naar Toni’s voor een chocolade croissant.

Natuurijk kan je ook zelf een ontbijt maken. De supermarkt is op loopafstand en je boodschappenwagen wordt elke dag bij ons appartement opgehaald! In de zomer kan je kiezen voor onze parasol en strandstoelen of je huurt het bij een van de leuke strandtentjes.

Tijdens de zomermaanden is er vaak life muziek en wordt er op zaterdag salsa gedanst.

In Port Saplaya is er genoeg vertier. Je kan de geweldige golven in de zee trotseren met onze bodyboards. Ook kan je op ons strand surfles nemen, een uurtje suppen of jetski’s huren.

Even geen zin in het strand? Voor ons appartement stap je voor slechts 10 euro in de taxi naar de stad Valencia waar je binnen 10 minuten arriveert.